The São Paulo Research Foundation, FAPESP, Brazylia.
The São Paulo Research Foundation, FAPESP, Brazylia
Projekt pt. “Unravelling the dark kitchen: consumer perception, mapping and food safety profiling”; numer: 2022/10468-9; The São Paulo Research Foundation, FAPESP, Brazylia.
Realizacja – lata 2022-2025; Koordynatorem na Polskę jest prof. dr hab. Małgorzata Z. Wiśniewska; Efektem jej udziału są, m.in. publikacje:
- Diogo Thimoteo Da Cunha, Mariana Piton Hakim, Mariana Müller Alves, Mariana Scudeller Vicentini, Małgorzata Z. Wiśniewska, Dark kitchens: Origin, definition, and perspectives of an emerging food sector, nternational Journal of Gastronomy and Food Science, 2024, vol. 35, Numer artykułu:100884. DOI:10.1016/j.ijgfs.2024.100884
- Mariana Piton Hakim, Victor Methner Dela Libera, Luis D'Avoglio Zanetta, Elke Stedefeldt, Laís Mariano Zanin, Jan Mei Soon-Sinclair, Małgorzata Z. Wiśniewska, Diogo Thimoteo Da Cunha, Exploring dark kitchens in Brazilian urban centres: a study of delivery-only restaurants with food delivery apps, Food Research International, 2023, vol. 170, s.1-12, Numer artykułu:112969. DOI:10.1016/j.foodres.2023.112969