The São Paulo Research Foundation, FAPESP, Brazylia.

The São Paulo Research Foundation, FAPESP, Brazylia

Projekt pt. “Unravelling the dark kitchen: consumer perception, mapping and food safety profiling”; numer: 2022/10468-9; The São Paulo Research Foundation, FAPESP, Brazylia.

Realizacja – lata 2022-2025; Koordynatorem na Polskę jest prof. dr hab. Małgorzata Z. Wiśniewska; Efektem jej udziału są, m.in. publikacje:

  1. Diogo Thimoteo Da Cunha,  Mariana Piton Hakim,  Mariana Müller Alves,  Mariana Scudeller Vicentini,  Małgorzata Z. Wiśniewska, Dark kitchens: Origin, definition, and perspectives of an emerging food sector, nternational Journal of Gastronomy and Food Science, 2024, vol. 35, Numer artykułu:100884. DOI:10.1016/j.ijgfs.2024.100884
  2. Mariana Piton Hakim,  Victor Methner Dela Libera,  Luis D'Avoglio Zanetta,  Elke Stedefeldt,  Laís Mariano Zanin,  Jan Mei Soon-Sinclair,  Małgorzata Z. Wiśniewska, Diogo Thimoteo Da Cunha, Exploring dark kitchens in Brazilian urban centres: a study of delivery-only restaurants with food delivery apps, Food Research International, 2023, vol. 170, s.1-12, Numer artykułu:112969. DOI:10.1016/j.foodres.2023.112969

 

 

Pokaż rejestr zmian

Data publikacji: wtorek, 4. Marzec 2025 - 08:58; osoba wprowadzająca: Krzysztof Kowalczyk Ostatnia zmiana: wtorek, 4. Marzec 2025 - 09:04; osoba wprowadzająca: Krzysztof Kowalczyk